Nokta Duşakabin
Online Mağazalamız
Nokta Duşakabin Sanal Mağaza Siteleri

Anasayfa


     Teknesiz Mika Duşakabin ND415

   
Fiyat : 4000 TL 
Ürün Özellikleri
Paslanmaz Alüminyum kasa 2 Sabit 2 kayar Kapılıdır. Kalın Profil Çerçeveli
        Detaylar
 
 
Detaylar
PARLAK ALÜMİNYUM TEKNESİZ DÜZ DUŞAKABİN

Teknesiz zemin üzeri 
Mika cam
Parlak Alüminyum kasa
Kabin yüksekliği 180 cm
Yerli Üretim 
24 Ay garanti

Teknesiz Mika Duşakabin Nd415 Online Sipariş Fiyatı

Parlak Alüminyum
Profil Çerçeve Şık gönüm sağlar ve paslanma yapmaz. Uzun yıllar ilk günkü görünümünü korur. Rutubetten etkilenmez, oksitlenme yapmaz, Natürel olduğu için boyası atma derdi olmaz. 

Bir çok kazançlı tarafı olan bu ürün parlak alüminyum profil Mika Duşakabin, 140 cm üzeri 220 cm kadar istenilen her ölçüde üretilmektedir. 2 Sabit 2 sürgülü kapısı olan model 180 cm yükseklik boyuna sahiptir. Küvet üzeri yaptırmak isteyenler için yükseklik boyu 165 cm ve 148 cm olarak değiştirilebilir.

Duş teknesi, Küvet üzeri ve ya fayans üzeri istenilen her alan için kurulum yapılmaktadır.  İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde bulunan üretici bayiliklerimiz ücretsiz Ön keşif ölçü alımı, Nakliye ve Montaj hizmeti vermektedir.  

Ürünlerimiz %100 yerli malzeme kullanılarak firmamız tarafından üretilip satışı fabrikadan halka ilk elden en ucuz fiyatlara satılmaktadır. Duşakabin siparişinizi ister telefonla, ister Online olarak sipariş edebilirsiniz.

İstanbul, Ankara ve İzmir de Kapıda Nakit ödeme ile diğer illerden, Online ödeme ile sipariş alınmaktadır. diğer illere ürün gönderimi ücretsiz kargo ile İzmir de bulunan bayiimiz tarafından duşakabin gönderisi yapılmaktadır.


 
 
Ücretşiz Duşakabin Montaj hizmeti