Nokta Duşakabin
Online Mağazalamız
Nokta Duşakabin Sanal Mağaza Siteleri
  • OVAL VE DÜZ KÜVETLİ DUŞAKABİN MODELLERİ - 06/02/2019
  • OVAL VE DÜZ KÜVETLİ DUŞAKABİN MODELLERİ

    Oval Küvet

    Günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak için keyifli duş almaya mı ihtiyacınız var? 55 cm derinliğinde olan küvetinizin içini ılık su ili doldurun. İçerisine defne papatya yapraklarını serpiştirin. 15-20 dakika kadar uzanıp sakince dinlenin ve ardından suyun sıcaklık derecesini Arttırın, suyu köpürtün ve keyfini yaşayın.  Hidro masaj sistemli küvetiniz varsa suya defne yaprağı ve papatya yaprağı kesinlikle atmayın, jakuzinin motoruna ve jetlerine zarar verebilirsiniz. Jakuzi jetleri sayesinde ayak, boyun ve sırt masajı jetleri ile size zaten keyifli bir duş imkanı sağlayacaktır.

    Oval küvet modelleri Rahat ve keyifli bir duş alabilmeniz için, 55 cm yüksekliğinde 110x110 ile 150x150 aralığında ölçülerde üretilmektedir. Asimetrik oval ölçülerde 100x140 ile 100x170 ölçüler bulunmaktadır. Standart Boş küvetli veya isteğinize göre Extra sistemli olan oval küvetler, 6 hava jetli 4 sırt ve 2 boyun masajı jetleri ile Jakuzi sistemleri eklenebilmektedir.

    Asimetrik Oval Küvet Sağ Ve Sol

    İki duvar arası olan ve genellikle banyonun bir tarafına tamamen duş ile dekore etmek isteyenlerin tercihi olan düz küvetler. Çok sasıda ölçü aralığı seçeneğine sahiptir. 110x70 Ölçüleri ile 180x90 ölçülerine kadar ölçü aralığı olan düz küvetlerde, rahat ve keyifli bir duş keyfi yaşamanız için en az 150 cm uzunluğunda olması gerekmektedir. Düz küvetler de Standart Boş küvetli veya isteğinize göre Extra sistemli olarak, 6 hava jetli 4 sırt ve 2 boyun masajı jetleri ile Jakuzi sistemleri eklenebilmektedir.

    Düz Küvet Modeli

    Düz Küvet Modeli

    Rahat konforlu duş  keyfi yaşamak için küvet seçiminizi yaptınız. Simdi sıra geldi küvetin üzerine konulacak duşakabine. Duşakabinler de 2 faklı cam seçeneği bulunmaktadır. Temperli (sekurit) cam ve Mika (pleksi) cam seçeneğinden birini seçebilirsiniz. Mika camlı Duşakabinlerde Damla ve yunus figürlü desen seçeneği mevcuttur. Profil çerçeve olarak Beyaz, Mat Krom Ve Parlak Krom renk seçeneği mevcuttur. Ekonomik fiyatlı çözüm arayanlar için en ideal olan duşakabin modeli mika camlı duşakabinlerdir.

    Küvetli Mika Duşakabin

    Modern Banyo tasarımlarında genellikle tercih edilen şık ve görsellik açısından göz zevkine hitap eden Tempeli cam duşakabinlerde, 30 farklı desen seçeneği mevcuttur. Banyo dekorasyonu ile uyum sağlaması için 4 farklı profil rengi bulunmaktadır. Gold (sarı) Beyaz, Mat Krom (griy) Ve parlak krom. Sağlamlık ve estetik görüm açısından 4Mm, 5Mm ve 6Mm cam kalınlığında üretilen duşakabinler sürgülü ve menteşeli kapı seklinde zevkinize göre hazırlanmaktadır.

    Oval Küvetli Cam Duşakabin

    Üretimini Yapmış olduğumuz duşakabinlerde kullanlanmış olduğumuz küvet ve jakuziler hazır olarak firmamıza gelmektedir. Özel ölçüde küvet imalatımız malisef yoktur. Satışını yaptığımız ürünlerin İstanbul içi nakliye ve montajını firma personelimiz ücretsiz olarak yapmaktadır. duşakabin modelleri sayfamızdan ürün detaylarını incelebilirsiniz. Duşakabin siparişi için müşteri temsilcimizi aramanızı bekliyoruz. Ayrıca noktadus.net internet sitemizden kredikartına taksit seçeneği ile Online siparişinizi oluşturabilirsiniz. Küvet ve duşakabin fiyatları hakkında detaylı bilgiye de buradan ulaşabilirsiniz.

    Duyuru Arşivi

  • OVAL VE DÜZ KÜVETLİ DUŞAKABİN MODELLERİ



  • Ücretşiz Duşakabin Montaj hizmeti