Nokta Duşakabin
Online Mağazalamız
Nokta Duşakabin Sanal Mağaza Siteleri

Anasayfa


     Mika Camlı Duşakabin ND301

   
Ürün Kodu : DENİZ
Üretici Firma : Nokta Duşakabin
Fiyat : 7250 TL 
Ürün Özellikleri
Kare Duştekneli. 2 Sabit 2 Sürgülü Panelli, Mika camlı Duşakabin
        Detaylar
 
 
Detaylar

Uygun Fiyatı Ve Güvenli Kullanımı Mika Camlı Duşakabinlerin en çok tercih nedenidir.

Evimizde çocuk var kapıları çarpar camı kırar ve kendine zarar verir endişesi olanlar, genellikle mika camlı duşakabin tercih etmektedir.

Evimde Kiracı oturuyor, Cam kabin Maliyeti yüksek olur kiracım hor kullanır parama yazık olmasın diyenler de, genellikle Uygun fiyatlı olduğundan mika kabin tercih etmektedir.

Gümüş Renkli Alüminyum profilli olan mika cam kalın profilden imal edilmekte ve 2.2 mm Kalınlığında sert plastik mika camlı olarak üretilmektedir.

Alüminyum profil paslanma yapmaz, uzun yıllar ilk günkü temiz görünümünü korur. Gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bu ürün, uzun yıllar sizi üzmeden sağlamlığını ve yeniliğiniz muhafaza ederek banyonuza değer katar.

 Kare Duştekneli. 2 Sabit 2 Sürgülü Panelli, Mika camlı Duşakabin

Teknik Özellikler:

  • Mika Cam Kalınlığı 2,2 mm
  • Profil Rengi: Bayaz,
  • Panel Açılımı: 2 Sabit 2 Sürgülü
  • Akrilik KareDuşteknesi "Ayaklı ve Panelli

Ürünlerimiz firmamız tarafından yerli malzeme kullanılarak firmamız tarafından üretilmektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir’de Nakliye ve montaj ücretsiz olarak firmamız tarafından yapılmaktadır.  Köşe Açılır Mika Duşakabinler 180 CM Yüksekliğinde ve 17 cm duş teknesi üzerine monte edilmektedir. Duş teknesi ölçüleri 80x80 / 90x90 ve 100x100 ölçülerindedir.


Duşakabin Siparişinizi İnternetten Online veya Müşteri destek hattını arayarak telefonda verebilirsiniz. İnternetten alışverişlerde kredi kartına taksitle ödeme seçeneği bulunmaktadır. Kapıda ödemelerde sadece nakit ödeme alınmaktadır.

 
 
Ücretşiz Duşakabin Montaj hizmeti